More information

ppk.elte.hu/alapkepzesek/pedagogia-ba 

Overview

nincsenek meghatározott tantárgyak,felvételi beszélgetés van

A nyelvi előkészítőt tartó intézmény záróvizsgáját az intézmény figyelembe veszi a felvételinél?
nem

Megjegyzés:
-

Career opportunities

A nevelés és az oktatás az egyik legtöbb embert foglalkoztató ágazat. A pedagógia alapszak elvégzése után tanulmányaidat neveléstudomány, andragógia, emberi erőforrás tanácsadó, valamint társadalmi befogadás tanulmányok mesterszakon folytathatod.
Az oktatásszervező, -fejlesztő specializáció elvégzésével az iskolarendszerű és iskolarendszeren kívüli nevelési, oktatási és szolgáltató intézmények, önkormányzatok, civil és nonprofit oktatási szervezetek segítő munkatársa lehetsz. Munkát vállalhatsz pályázatok, versenyek online vagy offline szervezésében, innovációkban asszisztensi feladatok ellátásával.
A gyerek- és diákcsoportok asszisztense specializáció arra készíti fel, hogy nevelési és oktatási körülmények között gyermekek, fiatalok, pedagógusok, szülők segítője legyél. Bekapcsolódhatsz nevelési-oktatási folyamatokba óvodákban, iskolákban, kollégiumokban, múzeumokban, egyházi vagy civil szervezeteknél.
A digitális pedagógiai asszisztens specializáció elvégzésével oktatási és szolgáltató intézmények digitális technológiai innovációit segítő munkatársa lehetsz, továbbá munkát vállalhatsz hazai és multinacionális vállalatoknál online és digitális technológiával támogatott oktatásszervezési feladatokban.

Not available for applying at the moment

Application deadlines apply to citizens of: United States

Not available for applying at the moment

Application deadlines apply to citizens of: United States