Skip to content High contrast mode
Logo of University of Kaposvár

Maneveléstudomány

More information

pk.ke.hu/egysegek/nevelestudomanyi-intezet 

Overview

Programunk célja olyan szakemberek képzése, akik megfelelő tudással rendelkeznek a neveléstudomány területén. Képesek a köznevelésben és a felsőoktatásban, illetve az oktatásügyben kutatói és alkalmazói feladatokat ellátni, részt vállalni a rendszerszintű működtetés feladataiból, a kutatás és a fejlesztés terén feladatokat végezni, hazai és nemzetközi szakmai fóru-mokon a nevelésügy hazai eredményeit kommunikálni. Választható specializáció: kora gyermekkori intervenció; fenntarthatóságra nevelés; olvasáspedagógia.
Felvételi eljárás módja: kizárólag az intézményi felvételi alapján, személyesen a képzés helyszínén. A felvételi elbeszélgetésen a bizottság a jelentkező eddigi munkájáról, szakmai érdeklődéséről, motivációjáról és az ezekhez kapcsolódó tevékenységéről tájékozódik.

A nyelvi előkészítőt tartó intézmény záróvizsgáját az intézmény figyelembe veszi a felvételinél?
nem

Megjegyzés:
-

Programme structure

-

Career opportunities

Elhelyezkedési lehetőség: A tudás széleskörűen alkalmazható, különös tekintettel az iskola-rendszerű és az iskolarendszeren kívüli nevelési és oktatási feladatok szervezésére, továbbá oktatási intézményekben, főhatóságok, önkormányzatok, szakmai szolgáltatók szakapparátu-sában, illetve oktatási, kutatási vállalkozásokban, felsőoktatásban, tudományos intézetekben. A képzésben szakképzettséget szerző hallgatók képesek lesznek pedagógiai innovációra és kutatásra a pedagógiai elmélet és a pedagógiai gyakorlat sokféle területén.

Not available for applying at the moment

Application deadlines apply to citizens of: United States

Not available for applying at the moment

Application deadlines apply to citizens of: United States