More information

gtk.uni-pannon.hu/..i-eroforrasok-alapszak 

Overview

A képzés célja a gazdaságtudományokban jártas, módszertanilag felkészült, megfelelő szakmai és általános műveltséggel rendelkező gazdasági szakemberek képzése, akik társadalomtudományi, közgazdasági, üzleti és menedzsment ismereteikre támaszkodva képesek az emberierőforrás-gazdálkodás funkcionális területeinek ellátására, a munkaerő piacok elemzésére, az érdekegyeztetési folyamatok koordinálására. Képesek az érintett területeken tervezési, szervezési, elemzési, döntés-előkészítési és szolgáltatási feladatok megoldására, kisebb gazdálkodó szervezetek emberierőforrásgazdálkodásának irányítására, illetve nagyobb szervezetek esetében egy-egy részterület önálló ellátására, irányítására, valamint projektekben való hatékony közreműködésre. Felkészültek tanulmányaik mesterképzésben történő folytatására. A felvételi vizsga személyes elbeszélgetésből áll, a jelentkező nyelvi kompetenciáját és motivációját méri fel, tantárgyhoz kapcsolódó vizsga nincs.

A nyelvi előkészítőt tartó intézmény záróvizsgáját az intézmény figyelembe veszi a felvételinél?
igen

Megjegyzés:
-

Programme structure

A képzés tanterve letölthető a Gazdaságtudományi Kar honlapjáról:https://www.gtk.uni-pannon.hu/wp-content/uploads/2023/06/Emberi_BSc_2017_20230419.pdf

Career opportunities

Az emberi erőforrás-gazdálkodás alapvető és nélkülözhetetlen vállalati funkciónak minősül, ezért diplomásaink az alapszak elvégzése után az elhelyezkedési lehetőségek széles köréből válogathatnak. Végzetteink elsősorban az alábbi vállalat- és intézménytípusokban pályázhatnak állások betöltésére:
• termelő tevékenységet végző vállalatok;
• szolgáltató vállalatok és intézmények;
• önkormányzatok;
• területi, illetve regionális gazdálkodó szervezetek;
• Munkaügyi Központok;
• tanácsadó, munkaerő-közvetítő szervezetek;
• a szakminisztérium és szervei.
A szerzett ismeretek ezen túl alkalmassá teszik diplomásainkat saját vállalkozások indítására és sikeres működtetésére, illetve egyéni vállalkozói tevékenység folytatására is (pl. trénerként, tanácsadóként stb.).

Not available for applying at the moment
Not available for applying at the moment
Sponsor logo
Sponsor logo