Logo of University of Pannonia

MScellátásilánc-menedzsment

More information

gtk.uni-pannon.hu/..menedzsment-mesterszak 

Overview

A képzés célja olyan gazdasági szakemberek képzése, akik az integrált vállalati logisztikai menedzsment összefüggéseit átlátva képesek a vállalati logisztikai rendszer és a vállalatokat átfogó ellátási láncok átfogó irányítására. A szükséges elméleti tudás birtokában, illetve a modern gyakorlati megoldások ismeretében e szakemberek sikeresen képesek a vállalaton belüli, illetve a vállalatok közötti logisztikai folyamatok tervezésére, elemzésére és fejlesztésére, illetve azok hatékony vezetésére. A képzés eredményeképpen a hallgatók megfelelő ismeretekkel rendelkeznek tanulmányaik doktori képzés keretében történő folytatására. A felvételi vizsga személyes elbeszélgetésből áll, a jelentkező nyelvi kompetenciáját és motivációját méri fel, tantárgyhoz kapcsolódó vizsga gazdasági ismeretekből várható. A viszgához ajánlott szakirodalom: Chikán Attila: Vállalatgazdaságtan

A nyelvi előkészítőt tartó intézmény záróvizsgáját az intézmény figyelembe veszi a felvételinél?
igen

Megjegyzés:
-

Programme structure

https://www.gtk.uni-pannon.hu/wp-content/uploads/2021/05/Ell%C3%A1t%C3%A1sil%C3%A1nc-menedzsment_MSc_20210310.pdf

Career opportunities

A megalapozott logisztikai menedzsment-ismeretekkel és fejlett szervezői képességekkel rendelkező diplomások eséllyel pályázhatják meg számos vállalkozás és intézmény rangos álláshelyeit. Végzetteink elsősorban az alábbi vállalat- és intézménytípusokban pályázhatnak állások betöltésére:
• profiltól függetlenül gyakorlatilag bármilyen termelővállalat, a kis- és közepes vállalkozásoktól a multinacionális cégekig;
• kereskedelmi vállalkozások;
• szállítmányozással, fuvarozással foglalkozó, nagyobb méretű vállalatok;
• általánosságban, minden olyan helyen szükség van logisztikusra, ahol a működés során anyagáramlás (szállítás, mozgatás, készletezés, beszerzés, termelés) valósul meg.
A szerzett ismeretek ezen túl alkalmassá teszik diplomásainkat saját vállalkozások indítására és sikeres működtetésére is.

Not available for applying at the moment

Application deadlines apply to citizens of: United States

Not available for applying at the moment

Application deadlines apply to citizens of: United States

Logo Sponsor logo
Logo Sponsor logo