More information

felvi.aok.pte.hu 

Overview

Az előkészítőn tett záróvizsgája és az intézményi felvételi alapján veszik fel. Előkészítőn tett záróvizsga esetében a tárgyak: kötelezően biológia tárgyi záróvizsga és e mellett fizika vagy kémia tárgyból záróvizsga megléte, magyar nyelvtudás B2-es szintű nyelvvizsgával vagy azzal egyenértékű igazolással való igazolás. Az intézményi felvételi szóbeli elbeszélgetést tartalmaz, melynek célja a magyar nyelvtudás és a hallgatói motiváció felmérése kari delegáltak jelenlétében.

A nyelvi előkészítőt tartó intézmény záróvizsgáját az intézmény figyelembe veszi a felvételinél?
igen, de a mellett szükséges az intézményi felvételi keretében zajló nyelvi felmérésen is részt venni

A PTE Általános Orvostudományi Karán az oktatás, a kutatás világszínvonalú minősége találkozik az innovációval és a pezsgő hallgatói közösség varázsával.

Oktatóink, kutatóink nemzetközi szinten elismert szaktekintélyek, világszerte számos kutatási programban vesznek részt, melyek eredményeiből a hallgatók kiscsoportos oktatásokon profitálhatnak, nemzetközileg elismert diplomát szerezhetnek a szakma élvonalát képviselő feltételek mellett.

Régiós szinten is egyedülálló MediSkillsLab orvosi szimulációs központban a hallgatók szinte teljesen élethű szimulátorokon gyakorolhatják a beavatkozások, vizsgálatok tárházát.

Mindezek mellett miért is kezdődik nálunk a jövőd? Mert egy olyan közösség vár, ahová jó tartozni. Mert a világszínvonalú tudás a szakmáddá, a szakmád a szenvedélyeddé lesz. Mert egy hatalmas, pezsgő, befogadó és támogató család tagja leszel.

Career opportunities

fogorvos (D.M.D.)

Not available for applying at the moment
Not available for applying at the moment
Sponsor logo
Sponsor logo