BScszőlész-borász mérnöki
Study location | Hungary, Eger |
---|---|
Type | Bachelor, full degree studies |
Nominal duration | 7 semesters |
Study language | Hungarian |
Awards | BSc |
Course code | Agricultural Science |
Entry qualification | High school / secondary education (or higher) The entry qualification documents are accepted in the following languages: English / Hungarian. In most cases you can request a suitable transcript from your school. If this is not the case, you will need official translations along with verified copies of the original. |
---|
Territory requirements | Applications are accepted from the following territories (based on citizenship): Angola, Argentina, Cape Verde, Chad, Chile, Congo - Kinshasa, Costa Rica, India, Jordan, Mali, Mongolia, South Korea, Türkiye, Ukraine, Venezuela, Vietnam, Yemen. |
---|
Language requirements | Hungarian |
---|
More information |
---|
Overview
Napjainkban a bor ismét egyre kiemeltebb gasztrokulturális pozícióra tör, többek közt az ifjú, innovatív borászoknak köszönhetően is. Szőlész-borász mérnökként a szakmai tevékenység mellett te is részesévé válhatsz egy olyan természetes alkotófolyamatnak, melynek eredményeként kulináris értéket nyújthatsz embertársaidnak. Légy nyitott, legyél borász, kísérletezz az ízekkel, évjáratokkal, így te is hozzájárulhatsz egy több évezredes tudásanyag gyarapításához!
Felvételi:
Igen
Felvételi vizsga típusa:
szóbeli/írásbeli/magyar nyelvi kompetenciák felmérése
Helyszín: online
Career opportunities
Képes leszel pincészetekben, szőlészetekben folyó szőlészeti-borászati munka szervezésére és irányítására, önálló borászati gazdaságok létrehozására, szakszerű üzemeltetésére, valamint borászati termékek elkészítésére és forgalmazására. Kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységekben vehetsz rész.