Logo of Eötvös Loránd University

BAkereskedelem és marketing

More information

sek.elte.hu/..edelem-es-marketing-alapszak 

Overview

A marketing a gazdasági képzések azon területe, amely a megalapozott szakmai ismeretek mellett nagyon sok kreativitást is megkövetel. Marketinggel foglalkozó szakemberekre, illetve marketing szakismeretekre nem csak kis- és nagyvállalatoknál van szükség, hanem non-profit szervezeteknél, vagy közintézményeknél is; illetve egy marketinggel foglalkozó saját vállalkozás nyitása is fent áll lehetőségként.
A képzés célja összefoglalva olyan kereskedelmi és marketing szaktudással és készségekkel, gazdasági és üzleti ismeretekkel rendelkező gazdasági szakemberek képzése, akik egyrészt alkalmasak termékek és szolgáltatások keresletvezérelt beszerzésére és értékesítésére, kis- és középvállalatok kereskedelmi tevékenységének szervezésére és irányítására, valamint vállalatok, intézmények és közintézmények marketingtevékenységének megszervezésére.
A hallgatók gyakorlati tapasztalatokat is gyűjthetnek: a képzés számos kurzusa projekt-jellegű, ahol a hallgatók kis csoportokban oldanak meg feladatokat. A képzés 7. féléve gyakorlat: a hallgatók a félévet egy kiválasztott munkahelyen töltve a szakterület gyakorlati oldalával is megismerkedhetnek.

Kapcsolattartó:
Nemzetközi Iroda, Bagi Eszter Borbála
E-mail: international@tatk.elte.hu

Not available for applying at the moment
Not available for applying at the moment
Sponsor logo
Sponsor logo